Drukwerk voor de tandarts
Reeds decennia lang is Drukkerij Dröge specialist in het maken van drukwerk voor tandartsen. Onze jarenlange ervaring en uitstekende samenwerking met het nog steeds groeiend aantal klanten, zorgen ervoor dat wij hierin zeer succesvol zijn.

Dat ook in de grafische wereld de tijd niet stilstaat, laten wij op deze site zien.
U kunt hier de laatste ontwikkelingen zien op het gebied van o.a. acceptgiro’s, incassoformulieren en onze nieuwe diensten Digital Short Run en Digital Color Service. Dit is digitaal geproduceerd drukwerk, speciaal bedoeld voor kleine oplagen. Hierdoor is het mogelijk uw drukwerk een persoonlijk tintje mee te geven.

Drukwerk op maat
De voorbeelden in de brochure hebben zich alle in de praktijk bewezen en zijn zeer geschikt voor gebruik in de tandartspraktijk. Het kan natuurlijk zijn dat u andere ideeën hebt. Hier kunt u zien dat u hierin niet alleen staat. U ziet enkele voorbeelden van drukwerk zoals wij dat reeds voor uw collega’s maakten.

Ola en incassoformulier
Naast de -nog steeds polulaire- Optisch Leesbare Acceptgiro hebben wij nu ook twee soorten incassoformulieren ontwikkeld. U kunt deze formulieren op vrijwel dezelfde wijze printen als uw ola's. De manier om meer controle over uw debiteuren te krijgen.

Tot slot
Om uw bestelling te plaatsen is het aan te bevelen hiervoor het bestelformulier in combinatie met de opmaakinstructie te gebruiken. U kunt deze downloaden of opvragen in het tabblad documentatie. Deze formulieren zorgen ervoor dat u op de juiste manier uw gegevens aan ons geeft. Ter verduidelijking kunt u altijd modellen uit de brochure knippen en hierop uw aanwijzingen aanbrengen. Een nieuwe brochure wordt dan met uw bestelling meegestuurd.

                   Met vriendelijke groet,


                  

                   Dick Dröge
                   Drukkerij Dröge bv